Indiana

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Indiana

Некретнина за продају у Индиана

Ако желите да купите некретнину за продају на богатом месту, али иу мирној земљи, морате изабрати Индијану. Познат као држава Хоосиер, Индијана расте по повољнијој стопи од многих других држава у Сједињеним Државама. Држава Индиана се налази у близини језера Мицхиган. У ствари, она се такође граничи са Мичигеном, Охајо, Кентакијем и Илиноисом.

Индијана је 17. држава по броју становника и 38. по површини. Држава има неколико градских градова са 100.000 или више становника и многе мање градове и градове.

Захваљујући суфициту индустрије у Индијани, стопа незапослености је прилично ниска. Незапосленост у Индијани износила је 3,2% у марту 2018. године, што је скоро пун проценат испод националног просјека. Након садашњег националног тренда, стопа незапослености у Индијани се смањује, што значи да постоје нова радна мјеста.

Економија Индијане је веома здрава у поређењу са остатком нације. Из године у годину се побољшава и разлика између 2017. и 2018. је минимална.

Каматне стопе, иако незнатно повећане, још увијек су атрактивне и подстичу тржиште некретнина за продају у Индијани, али и власништво куће. У 2018. години потражња за некретнинама за продају у Индиани, посебно породичним кућама, ће наставити да расте као у 2016. и 2017. години.

Међутим, нису све руже за нове власнике Индијане.

Раст запослености и ниске каматне стопе стварају брзо стамбено тржиште и, у неким подручјима са високом потражњом, градитељи се боре да обезбеде довољно независних домова по приступачним цијенама како би задовољили потражњу за здравом економијом.

НАР (Натионал Ассоциатион оф Реалторс) извјештава да ће се продаја нових кућа и продаја постојећих кућа повећати више него у 2016. и 2017. години. Постојећа стопа продаје у дому ће се повећати за 6,9% у односу на просјек 2017. године, док ће нова појединачна Продаја породичних кућа ће се ове године повећати за 17,1%.

Цармел Ницхе, Индиана, једно је од најбољих места за живот и куповину некретнина за продају у Индиани. Кармел је град од око 86.000, а најближи метрополитански град је Индианаполис.

Град је добио одличне оцјене за јавне школе, становање, породично пријатељство, посао, криминал, сигурност, здравље и физичку спремност.

Постоји веома здраво тржиште некретнина у Кармелу, и генерално је слободан од неких мањих проблема које би тржиште метрополита, као што је Индианаполис, доживело као прескупо становање и малу понуду.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 26489

Prodaja Четворособан стан, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

8,323,529.72RSD
Prodaja
Четворособан стан

159.61 m²
Велики 2-прича кући са 4 спаваће собе, 2 купатила и тоне потенцијала. Близу брзих, цркве и медицинске установе. (Неедс реновирања). Мотивисани Селлерс...
Cod. 9364

Prodaja Остало (пословно), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

2,601,103.04RSD
Prodaja
Остало (пословно)

20000 m²
2. Прича кући са подрумом није намештена. 1.5 купатила.
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB